Huoltoasentaja KESÄTYÖ
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme asiakkaallemme Vantaan toimipisteen huoltotiimiin kesätyöntekijää huolto- ja sähköasennustehtävien pariin.

Tehtävässä työskentelet ammattitaitoisten työkavereiden mukana pumppujen ja pumppaamoiden huolto ja korjaustehtävissä. Työt tehdään teollisuusverstaalla Vantaalla ja kenttätyönä Uudenmaan alueella sijaitsevien asiakkaiden luona. Pumppuja käytetään muun muassa kunnallistekniikassa sekä kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Hakijoilta odotamme jonkin teknisen alan valmista tai meneillään olevaa koulutusta (esimerkiksi automaatiotekniikan ammattikorkeakoulutus). Olethan positiivisen asenteen omaava innokas henkilö, jolle asiakkaiden kohtaaminen ei tuota pelkoa. Työssä menestyminen edellyttää myös matkustusvalmiutta ja vähintäänkin B-luokan ajokorttia. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen asennustehtävistä ja sujuvan englannin kielen taidon. Päivittäinen työkieli tehtävässä on suomen kieli.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi käytännön tasolla. Ammattitaitoiset ja tsemppaavat työkaverit auttavat sinua suoriutumaan tehtävistäsi. Asiakkaamme on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat täyspäiväisesti toukokuun aikana, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kesän jälkeen osaavalla henkilöllä on mahdollisuus jatkaa työsuhdettaan osa-aikaisena.

Lisätietoa rekrytoinnista antaa Markus Korpela puh. 0504648493 (arkisin klo 12-13).

Soittoaika arkisin klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254088
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Porvoo, Kerava