Huoltoasentaja Jyväskylän alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.
 
MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön. Katso lisää https://www.mtcflextek.fi/
 
Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimin vahvistukseksi HUOLTOASENTAJAA Kuopion sekä Jyväskylän alueelle.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen tiimin sekä kasvavan organisaation tuen.
 
Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja olet jo kerryttänyt kokemusta työstökoneiden parista. Olet tottunut pitämään useampaakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla ja kiireessä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa.
 
Työtehtävässäsi toimit työstökoneiden kunnossapidon ja huollon parissa. Teet vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta sekä tuotannon jatkumisesta.
 
Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen. Yritys mahdollistaa jatkuvan kehittymisen oman alansa ammattilaiseksi ja on valmis kouluttamaan henkilöä oman mielenkiinnon mukaan.
 
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 15.7.2018 rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Satu Hovisalmi puh. 040 570 5917

Asiakkaan tehtävänimike:  Asentaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146854
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: JYVÄSKYLÄ