(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (Jyväskylä)
Temp-Team Finland Oy / Atria Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, joka toimii koko ruokaketjussa – pellolta pöytään. Suomessa atrialaisia osaajia on noin 2 300, Skandinaviassa 1000, Venäjällä 860 ja Baltiassa 280.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään HUOLTOASENTAJAA.
TEHTÄVÄSSÄSI vastaat koneiden ja laitteiden sekä tuotantolaitoksen kiinteistötekniikan huollosta ja kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä ja osallistut myös vikapäivystykseen päivystyskierron mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta?

EDELLYTÄMME tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä kokemusta elintarviketeollisuuden koneiden kunnossapidosta. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja systemaattista otetta työhön sekä tietokoneen käytön perusteiden hallintaa. Paineensietokyky on tärkeää tässä työssä. Työ sisältää myös vuorotyötä ja hakijalta edellytetään halukkuutta tehdä myös viikonloppuvuoroja.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Hitsaustaito: TIG, puikko erityisesti RST/HST-metallit
- Hydrauliikka- ja pneumatiikka osaaminen
- Kiinteistötekniikka (Siemens, Honeywell)
- Englannin kielen taitoa
- S2-sähköpätevyysluvat

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työtehtävän, jossa on tarjolla ison talon edut. Työtehtävässä on mahdollista kehittyä uran aikana alan ammattilaiseksi.

Tarjolla on:
- Vakituinen työsuhde.
- Ison talon edut
- Kilpailukykyinen palkkaus.
- Iloinen ja rento työtiimi, jossa työskennellä.
- Liikunta- sekä kulttuurisetelit.
- Mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – HUOLTOASENTAJA. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830 / Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890. Hakuaika päättyy 31.10.2019.