Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme nyt Espooseen asiakaskohteeseen kokopäiväistä ilmanvaihdon huoltoasentajaa. Oletko sinä uusi työcaverimme?

Työpäiväsi koostuvat ilmanvaihtoalan huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä arkisin klo 7 - 16 välillä. Työnkuvasi muokkaantuu osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan. Työssä on mahdollisuus suorittaa myös ilmanvaihtoon liittyviä mittauksia sekä säätöjä tai osallistua varallaolopäivystysrinkiin.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla voit myös olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten mahdollisuuden tiimipalkkioihin, Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi omaat aikaisempaa työkokemusta ilmanvaihtoalalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös osaamisen ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö- sekä asennustehtävistä. Oletkin myös jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakkuuspäällikkö Mikko Leismala, puh. 040 820 1314 tai mikko.leismala@caverion.com.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot