(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltotiimiämme hakemalla oma-aloitteista huoltoasentajaa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötöiden pariin Raahen seudulle. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Jos olet ulospäinsuuntautunut ja pidät asiakaspalvelutyöstä, olet etsimämme henkilö!

Tehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, puhdistus- ja säätötyöt sekä pienet IV-asennukset asiakaskohteissamme (mm. päiväkoteja ja kouluja). Tehtävä edellyttää 3-vuorotyövalmiutta keskittyen kuitenkin ilta- ja yöaikaan.

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuoliset työkohteet
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja muutaman vuoden kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- sekä ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä. Sinulta löytyy lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työt ovat pääasiassa Raahessa, mutta toivomme sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 10.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.