(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihtojärjestelmien ammattilainen? Haemme nyt ammattitaitoista ilmanvaihtoasentajaa asiakaskohteisiimme Oulun seudulle! Uutena asentajanamme tulet vastaamaan ilmanvaihdon huoltotöistä. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä ja soveltuvaa ammatillista perustutkintoa (esim. LVI-asentajan perustutkinto). Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.