(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihtojärjestelmien ammattilainen? Haemme nyt ammattitaitoista ilmanvaihdon mittaus- ja säätöasentajaa Turkuun. Pääset mukaan pitkäaikaisiin kiinteistöurakoiden projekteihin, sekä vaihteleviin lyhyempiin tehtäviin. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat ilmanvaihdon ilmamäärien mittaus- ja säätötyöt, sekä monipuoliset vianhaku- ja korjaustyöt.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä ja soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Kokemus ilmamäärien mittaus- ja säätötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on tuntemusta kiinteistöautomaatiosta. Tiimityön lisäksi sinulta löytyy kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja oman auton käyttöä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Ossi Heljakka, p. 050 440 2335. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 5.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.