(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme nyt sinua asiakaspalveluhenkinen huoltoasentaja työskentelemään ilmanvaihtojärjestelmien parissa! Toimintamme kasvaessa kaipaamme uusia työkavereita työkohteisiimme Hämeenlinnaan ja sen lähikuntiin. Työtehtäviisi kuuluu ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustyöt vaihtuvissa kohteissa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae heti mukaan!

Työsi on liikkuvaa, päivät ovat vaihtelevia ja pääset itse vaikuttamaan tekemiseesi ja aikatauluihin. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Toimit asiakkaidemme teollisuus- ja liikekiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy tutkinto talotekniikan tai vastaavan alan opinnoista sekä muutaman vuoden kokemusta IV-puolen huoltoasentajan tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työhön alati vaihtuvilla tilanteissa ja sinulta löytyykin ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat mielelläsi erilaisia asiakaspalvelutilanteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Tommi Lindberg, p. 050 512 5930. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 27.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.