(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, IV
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme nyt sinua asiakaspalveluhenkinen ilmanvaihtoasentaja! Toimintamme kasvaessa kaipaamme uusia työkavereita työmaillemme. Uutena asentajanamme tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja korjaustehtävät vaihtuvissa kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työnkuvassa osallistut myös erilaisiin uudis- ja saneerausasennuksiin. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan ja vaihtelevat työpäivät
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulta löytyy LVI- tai IV-alan koulutus taskustasi tai vastavuoroisesti olet oppinut työn ja kokemuksen kautta ilmanvaihtojärjestelmien asennustöistä. Asenne on tärkein ja pärjäätkin itsenäisesti asiakaskohteissamme. Tarvitset tehtävässä myös ajokortin sekä hallitset hyvin tietotekniikan ja mobiililaitteiden salat. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarkka Venäläinen, p. 050 581 0715. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 20.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.