(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (IV), kärkimies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme reipasta ja omatoimista kärkimiestä ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötöiden pariin Oulun seudulle. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Oletko kokenut ja vuorovaikutustaitoinen ilmanvaihdon ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötyöt sekä pienet IV-asennukset asiakaskohteissamme (mm. päiväkoteja ja kouluja). Tehtävä edellyttää 3-vuorotyövalmiutta keskittyen kuitenkin ilta- ja yöaikaan.

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuoliset työkohteet
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja ainakin viiden vuoden kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- sekä ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä. Sinulta löytyy lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työt ovat pääasiassa Oulussa, mutta toivomme sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 23.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.