(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (IV), etumies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan joukkoamme. Mikäli etsit itsenäistä otetta ja vastuuntuntoa vaativaa työtä, hae heti ilmanvaihtoasentajaksi etumiehen tehtäviin Ouluun!

Työtä tehdään vuorotyönä ja etumiehen työtehtävien lisäksi päiväsi täyttyvät ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötöistä.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Kokeneena etumiehenä sinulla on useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien parissa työskentelystä sekä alalle soveltuva koulutus (esim. LVI-asentajan perustutkinto). Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja omaksut automaattisesti laajat kokonaisuudet. Olet asiakaspalveluhenkinen ja luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!