(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (IV), etumies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme kokenutta etumiestä ilmanvaihtojärjestelmien pariin Oulun seudulle. Oletko kokenut ja vuorovaikutustaitoinen ilmanvaihdon ammattilainen? Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tulet toimimaan työmaiden etumiehenä ja tehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötyöt sekä pienet IV-asennukset asiakaskohteissamme. Tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta keskittyen kuitenkin ilta- ja yöaikaan.

Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme ja menestystämme. Isona yrityksenä voimme tarjota:

  • kehittyneet teknologiat ja laitteet työsi tueksi
  • sitoutuneet työtoverit ja inspiroivan työympäristön
  • monipuoliset työkohteet
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

LVI-/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja muutaman vuoden kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- sekä ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä. Lisäksi sinulta löytyy osaamista etumiehenä toimimisesta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 8.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.