(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja (IV), etumies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihtojärjestelmien ammattilainen? Haemme nyt ammattitaitoista ilmanvaihtoasentajaa etumiehen tehtäviin Oulun seudulle. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Etumiehen työtehtävien lisäksi päiväsi täyttyvät ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötöistä.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään viiden vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien parissa työskentelystä sekä alalle soveltuva koulutus (esim. LVI-asentajan perustutkinto). Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 13.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.