(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, ilmanvaihto
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme huoltoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin Vantaalle. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Jos olet ulospäinsuuntautunut ja pidät asiakaspalvelutyöstä, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen matkalla alan ammattilaiseksi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen

LVI/IV-alan ammattilaisena sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Arvostamme lisäksi tietotekniikan hyvää hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi asiakaskohteissa. Pääsääntöisesti toimit työtehtävissä itsenäisesti ja tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoa ja päättelykykyä. Otat myös työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Raimo Koskela, p. 050 390 0515 tai Veli-Pekka Vepsäläinen, p. 050 390 1303.

Hae tehtävää 11.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.