(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja / huoltoteknikko Grundfosille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Grundfosille asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista huoltoasentajaa Vantaalle.

Oy Grundfos Pumput Ab on maailman johtavan pumppuvalmistajan Suomen myyntiyksikkö, jolla on toimintaa koko Suomessa. Asiakkaita auttaa yli 80 alan ammattilaista.

Grundfos on maailman johtavia vedenkäsittelyteknologiaan erikoistuneita yhtiöitä. Grundfosille on tärkeää tarjota asiakkailleen pumppujärjestelmiä, joissa yhdistyvät luotettavuus, kustannustehokkuus ja uusimmat innovaatiot. 

Laadukkaista tuotteista löytyvät maan parhaat kiertovesipumput, vesihuolto-osaaminen, monipuoliset teollisuuspumput, digitaalista tekniikkaa edustavat annostelupumput, jäte- ja harmaavesipumput pienistä aina talonkokoisiin pumppuasemiin, sekä kattava huoltopalvelu kaikille tuotteille.

Työpäiväsi Työpäiväsi alkaa aamukahvilla Vantaan toimipisteellä, jolloin jaetaan päivän keikat. Työpäiväsi jatkuu erilaisten pumppujen ja pumppaamoiden korjaus- ja huoltotehtävissä. Työskentelet sekä Vantaan toimipisteellä että asiakkaiden luona Uudellamaalla pääosin kiinteistö- ja teollisuuspuolella. Grundfosin toimipisteellä tehtäväsi ovat mm. pumppujen huoltoa, järjestelmien kytkentöjä ja keikkojen valmistelua. Lähdet työkeikoille firman autoilla joko yksin tai työparin kanssa. Työsi on päivätyötä, jota tehdään 7,5h päivässä. 

Arvostamme

  • Teknisen alan koulutusta (esim. koneenasentaja, sähköasentaja)
  • Kokemusta esim. erilaisista asennuksista tai huolloista kiinteistö- ja teollisuuspuolelta
  • Motivaatiota ja halua kehittyä työssä
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun ja itsenäistä työotetta
  • Kykyä toimia huolellisesti ja vastuullisesti 
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortit töiden alkaessa
  • Laakerointitaitoa ja sähkömoottoreiden korjausosaamista
  • Englannin kielen taitoa, erityisesti luetun ymmärtämisen osalta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Grundfosin kanssa mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälisen yrityksen loistavaa työyhteisöä, joka tunnetaan luottamuksesta, kunnioituksesta ja avunannosta. Tässä työtehtävässä pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi uusimman tekniikan parissa. Sinulla on myös mahdollisuus kansainväliseen uraan. Grundfosilla on Vantaalla siistit uudet tilat, joissa myös kuntosali on vapaassa käytössä työntekijöille. Näiden ohella Grundfos tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut. Kerromme toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Grundfosilla toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun vuokratyösuhteen jälkeen. Tämän ajan tukenasi on Grundfosin osaavan ja mukavan henkilöstön lisäksi kolmihenkinen HR-tiimimme meillä WorkPowerilla. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat huhtikuun alussa.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, mekaniikka-asennus, automaatioasentaja