Huoltoasentaja HRK:lle
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Hämeen Rakennuskone Oy, HRK-konevuokraamot on 1975 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet.

Tutustu meihin sivuillamme hrk.fi

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme huoltoasentajaa Kangasalla sijaitsevaan huoltokorjaamoomme.  Työtä tehdään ma – pe klo 7-15:30, 37,5 h/ vko. Työ alkaa huhti-toukokuussa 2019.

Työ pitää sisällään rakennuskonevuokraamon monipuolisen kaluston huoltoa, korjaamista ja varustelua aina lämmityslaitteista henkilönostimiin.

Hakijoilta toivomme:

- aiempaa kokemusta asentajan työstä

- alalle sopivaa ammatillista koulutusta

-  mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta

- reipasta asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoilla on vakituinen työ kasvavassa yrityksessä, mukavat työkaverit, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva sekä kilpailukykyinen palkkaus. Tehtävään annetaan perehdytys.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja HRK:lle.

Täytä hakemus sivuillamme www.smilepalvelut.fi  

Lisätiedot: Smile/ Teemu Aalto p. 050 406 4127


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233453
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala