(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja hissi- ja mastolavahuoltoon, Cramo Finland Oy (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Etsimme nyt huoltoasentaja hissi- ja mastolavahuoltoon Tuusulaan.

Huoltoasentajana vastaat kalustomme monipuolisista kunnossapitotehtävistä sekä Tuusulan keskuskorjaamolla että asiakkaidemme luona työmailla. Lisäksi työ sisältää kaluston keräilyä, purkua, lastausta ja tarkastusta. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Tehtävä edellyttää sähkö- tai automaatioalan koulutusta TAI työkokemusta, matkustusvalmiutta työmaille, suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Katsomme eduksi voimassa olevat ammattikortit ja -pätevyydet (työturvallisuuskortti, tulityökortti, S3, henkilönostintarkastajan pätevyys).

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävästä Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.