(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, henkilönostimet
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kansainväliseen ja nopeasti kasvavaan yritykseen. Asiakkaamme on reilu 10 vuotta henkilönostimien ja erikoisnostureiden vuokraukseen ja nosto- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys.

Työnkuvaus

Työssä toimit asentajana henkilönostinten ja nostureiden parissa. Työhön kuuluu vianhakua, sähköasennuksia, -huoltoja ja -korjauksia sekä mekaanista puolta hydrauliikan parissa. Työssäsi toimit sekä asiakkaamme viihtyisissä tiloissa Vantaalla että heidän asiakkaidensa luona. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työn edellytykset

Emme etsi valmista osaajaa, mutta ideaalitilanteessa olet jo hankkinut kokemusta liikkuvan (raskaan) kaluston ja/tai henkilönostinten ja nostureiden asennuksista. Sähköpuolen vianhaku- ja korjaustilanteet eivät tuota sydämentykytyksiä ja sinulta löytyy valmiutta tehdä yksinkertaisempia ja raskaampia huolto- ja korjaustöitä. Ehkä tunnet jo hieman väylätekniikkaa ja hydrauliikka on sinulle tuttua kauraa. Sähkö- ja hydrauliikkakaavioiden lukutaito onkin työssä tärkeää. Sinulla A/B-ajokortti ja vähintään perustasoiset IT-taidot.

Lisäksi odotamme sinulta motivoitunutta asennetta ja halua kehittyä työssä. Kiinnostaako mahdollisuus kehittyä henkilönostinalan velhoksi? Ethän aikaile vaan lähetä hakemuksesi jo tänään!

Mitä tarjoamme?

Päivittäin työssäsi olet osa ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä ja osaamisesi palkitaan luonnollisesti myös motivoivalla palkalla (alkaen 16,5e/h riippuen osaamistasostasi). Tarjoamme osaavalle tekijälle paitsi mielenkiintoiset työtehtävät, myös kattavat henkilöstöedut aina työterveydestä hierontaan, saunatiloihin, vuosittaisiin ulkomaanmatkoihin ja koulutukseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen sekä laajan työterveyshuollon kellon ympäri että vakuutuksen, joka kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat. Työntekijänä voit käyttää työajalla viikoittain toimitiloissa käyvän hierojan palveluita puoleen hintaan. Asiakasyrityksellämme on myös saunatilat, jotka ovat työntekijöiden käytössä. Vuoden 2019 aikana kaikki työyhteisön jäsenet pääsevät osallistumaan AEL:in järjestämään täsmäkoulutukseen. Kirsikkana kakun päällä yritys panostaa henkilöstön tapahtumiin esimerkiksi kahdesti vuodessa tapahtuvien ulkomaanreissujen muodossa. 

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Asiasanat: huoltoasentaja, nosturiasentaja, henkilönostin