(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOASENTAJA HELSINKIIN JA MASALAAN
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Oy DAHLBERG & Co Ab on teknisen kaupan yritys, joka toimittaa mm. raideliikenteen komponentteja ja huoltopalveluita, pakkaus-, prosessi- ja punnitustekniikkaa sekä koneteollisuuden komponentteja pääosin Saksasta, Sveitsistä ja Englannista. Yritys on perustettu 1935 ja toimii omissa tiloissa Kirkkonummella.
www.dahlberg.fi

 

Lisääntyneen raideliikennealan kysynnän vuoksi asiakkaamme Oy Dahlberg & Co Ab etsii nyt vahvistusta huoltotiimiinsä varmistamaan turvallisuutta ja mukavuutta raiteilla..

 

Haemme huoltoasentajaa juna- ja metrovaunujen kytkimien ja muiden osien huoltoon määräaikaiseen tehtävään noin 6 kk:n ajalle. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Työssä irrotetaan ja puhdistetaan suurikokoisia osia tai osakokonaisuuksia, joihin saatetaan tehdä myös korjaustoimenpiteitä. Työ tehdään sisätiloissa työparin kanssa varikkoalueen huoltohallissa kolmessa eri kohteessa: joko Roihupellossa, Ilmalassa tai Masalassa. Näin ollen, tehtävässä oma auto on eduksi, sillä työssä liikutaan näiden kolmen eri kohteen välillä viikoittain (työkohde ei vaihdu kesken päivän).

 

Tehtävässä menestyt, jos olet toiminut muutamia vuosia esimerkiksi raskaan kaluston huollossa tai sinulla on osaamista metallialalta ja vankkaa kokemusta suurempien työkalujen käytöstä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, mekaanikko tai vastaava. Olet luonteeltasi tekevä, oma-aloitteinen ja joustava ja kiinnostunut kehittymään tehtävässä. Hyvä fyysinen peruskunto on tarpeen, vaikka varsinaiset laitteiden nostot tehdäänkin nostimilla. Työohjeet ovat englanninkieliset, joten englannin kieltä työssä tarvitaan.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi pian nettisivujemme kautta www.adecco.fi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Niina Kola-Kettunen, niina.kola-kettunen@adecco.fi tai puhelimitse 040 682 2644 tai HR Consultant Maiju Pussinen maiju.pussinen@adecco.fi.