(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, Helsinki
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hoidat itsenäisesti tilausten mukaisia suurkeittiöiden lämpö- ja kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviä. Merkkiriippumaton osaaminen sekä laiteturvallisuudesta huolehtiminen ovat toiminnan kulmakiviä. Työyhteisön miellyttävä ilmapiiri sekä erinomainen asiakaspalvelu ovat työskentelyn kunnia-asioita.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi talotekniikan- tai sähkö- ja lvi-alan alueilta. Sinulla löytyy mielellään jo aiempaa karttunutta kokemusta laitehuollon ja konekorjauksen parista, tai voit myös olla tulevaisuuden ammattitekijä kasvamassa alan työtehtävien pariin. Tärkeintä on, että olet työskentelyotteeltasi vastuullinen, joustava ja järjestelmällinen. Työtapamme on ripeää ja tehokasta, mutta samalla aina huolellista ja laadukasta.
Muut tiedot
Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö arvostetun työnantajan palveluksessa, sekä motivoivat työsuhde-etuudet. Tehtävä edellyttää liikkumista työkohteiden välillä pakettiautolla, joten hakijoilta edellytetään ajokortti.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.08.2019 mennessä.