(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOASENTAJA - HARJOITTELIJA
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Xylem-konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä. Xylem tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti yli 1600 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 45 vesialan ammattilaista.
 
Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle harjoittelijaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä perehtymään harjoittelijana Xylemin tuotteiden huoltoihin ja asennuksiin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Vantaalla Xylemin omassa toimipisteessä. Työtehtävissä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia mekaanisia asennuksia.
 
Tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, jolla on kiinnostusta kasvaa tulevaisuuden ammattilaiseksi Xylemillä. Tärkeimpiä vaatimuksia tehtävään ovat oppimishalu työhön, vastuunotto ja ongelmanratkaisukyky.
 
Xylem tarjoaa harjoittelijalle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden saada Xylemille ’jalka oven väliin’. Xylemillä sinua odottavat haasteelliset ja vaihtelevat työtehtävät ja tukenasi on iso joukko asiantuntevia ammattilaisia. Työ alkaa joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet puolen vuoden määräaikaisessa työsuhteessa Xylemillä aluksi Adeccon kautta. Myös kesätyö ja myöhemmin osa-aikaisena jatkaminen opintojen ohella voi olla mahdollista.
 
Näetkö sinä tulevaisuutesi Xylemillä? Jos vastasit kyllä, hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti

Tomi Kolu, puh. 040 640 3118. 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  HUOLTOASENTAJA - HARJOITTELIJA


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, +358406403118


Toimipaikka:  VANTAA