(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja GSGroup Finland Oy
GSGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme nyt GSGroup Finlandille huoltoasentajaa ajoneuvojen paikanninlaitteiden asennustöihin pääkaupunkiseudulle.

GSGroup on Euroopan johtava sensoriteknologian toimittaja. Yritys kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää yhteisöä innovatiivisessa ja kannattavassa kansainvälisessä kasvuyrityksessä.

Tehtävässäsi kierrät asiakaskohteissa pääkaupunkiseudun/Uudenmaan alueella vastaten asiakkaamme tuotteiden asennuksista ja huolloista ajoneuvoihin. Työ on liikkuvaa ja käytössäsi on yrityksen auto. Toimipiste sijaitsee Vantaalla ja tehtävä edellyttää matkustusta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Tehtävä sopii hyvin uusia haasteita hakevalle ja matkustusvalmiille aloittelevalle tai jo kokemusta omaavalle ammattilaiselle, joka omaa myös luontaisen kiinnostuksen kehittyvään tekniikkaan ja laitteisiin.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ammattitutkintoa esim. elektroniikka-asentaja, autosähköasentaja tai sähköautomaatioasentaja. Arvostamme kokemusta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kytkentä- sekä asennustöistä. Olethan ihmisenä asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydettyämme. Barona Teollisuus Oy hoitaa tehtävän hakuprosessin, mutta valittu henkilö rekrytoituu suoraan GSGroup Finland Oy:n palvelukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 050 464 8493 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse markus.korpela@barona.fi.