(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja Finnliftille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Oletko nostolaitteista kiinnostunut asennusten ammattilainen? Haemme asiakkaamme Finnlift Oy:n energiseen joukkoon suorarekrytointina huoltoasentajaa.

Nosto- ja siirtolaitteiden maahantuontiin erikoistunut Finnlift Materiaalinkäsittely Oy (www.finnlift.fi) kuuluu kansainväliseen konserniin. Yrityksen markkinaosuus on merkittävä sekä toiminta vakaata jo yli 20 vuoden kokemuksella. Sekä yrityksen laaja tuotevalikoima että ergonomiset ja kilpailukykyiset tuotteet tunnetaan hyvin teollisuuden eri aloilla.

Työnkuvaus

Työpäiväsi Finnliftin huoltoasentajana sisältävät nostolaitteiden huoltamista ja asentamista. Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaiden nostolaitteet toimivat ja ovat turvallisia käyttää. Lisäksi työhön sisältyy varaosien myyntiä ja niiden tilauksia toimittajilta tarpeen mukaan. Työt sijoittuvat sekä Finnliftin toimistolle Vantaalle että erilaisille huolto- ja asennuskeikoille asiakkaiden luokse ympäri Suomea. Suurin osa keikoista sijoittuu noin 300km säteelle Finnliftin toimipisteestä Vantaalta. Huoltokeikat ovat pituudeltaan aina tunnista viikkoon ja asiakkaita on monenlaisia. Työ onkin kaiken kaikkiaan monipuolista ja työpäivät vaihtelevia. Matkapäiviä kertyy arviolta 100–200 vuodessa, mutta ensimmäisenä vuonna vähän vähemmän. 

Toivomme sinulta

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä

• Kokemusta ja kuvienlukutaitoa pneumatiikasta, hydrauliikasta ja sähköstä

• Silmää huoltojen ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun

• B-ajokorttia ja riittävää englannin kielitaitoa ulkomaisten valmistajien kanssa viestimiseen

• Vahvaa motivaatiota kehittyä nosto- ja siirtolaitteiden ammattilaiseksi ja onnistua päivittäisessä työssäsi

Tarjoamme

Olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja osaamisesi palkitaan motivoivalla palkalla. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Lisäksi pääset kulkemaan työkeikoille Finnliftin huoltoautolla. Työaika on kaiken kaikkiaan joustava, sekä toimistolla että reissussa. Finnlift Oy kouluttaa sinua myös valmistajilla, että voit itsenäisesti huoltaa, korjata ja asentaa nostolaitteita.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ huoltoasentajana Finnliftillä juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 8.00-16.30)

Asiasanat: henkilönostin, nosturi, katsastus, raskas kalusto, liikkuva kalusto, autosähkö, hissiasentaja, tavarahissi, henkilönostintarkastaja, katsastus, katsastaja, raskaan kaluston asentaja, huoltoasentaja, sähköautomaatioasentaja