Huoltoasentaja, Etelä-Suomi
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme nyt Kessu Oy:lle oma-aloitteista ja ammattitaitoista HUOLTOASENTAJAA huolto-organisaation vahvistukseksi. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Kessu Oy:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat edustamiemme rinne- ja latukoneiden sekä jäänhoitokoneiden huolto- ja korjaustehtävät. Vastuualueesi on Etelä-Suomi ja liikut aktiivisesti asiakkaidemme luona yrityksen huoltoajoneuvolla. Monipuoliseen ja liikkuvaan työnkuvaan kuuluu myös päämiehiemme tuotekoulutuksiin osallistuminen Euroopassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta työkoneiden huoltotehtävistä. Huoltoasentajan tehtävässä korostuvat erityisesti hydrauliikan, ajoneuvoelektroniikan ja dieselmoottoreiden tuntemus. Toivomme myös teknistä peruskoulutusta ja soveltuvia aloja ovat esimerkiksi raskaan kaluston, metsäkoneiden tai muiden ajoneuvojen asentajan koulutukset. Liikkuva työ Etelä-Suomen alueella edellyttää joustavuutta ja ajoittaiset matkat päämiehiemme järjestämiin koulutustapahtumiin myös jonkin verran matkustusvalmiutta. Englanninkieliset tuotekoulutukset ja manuaalit edellyttävät myös hyvää englannin kielen osaamista. Suomalaisen asiakaskuntamme vuoksi tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä motivoituneen työyhteisön alansa suomalaisessa huippuyrityksessä osana vakavaraista ja voimakkaasti kehittyvää konsernia.

Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla "Hae nyt"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi tai 040 777 1403.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328520
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jussi-Petteri Asikainen
  • Sijainti: Uusimaa, Uusimaa