Huoltoasentaja Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Etsimme nyt Caverionille huoltoasentajaa asiakaskohteisiimme Hyvinkäälle ja sen lähialueille.

Pääsääntöisesti työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen huolto-, ylläpito-, ja asennustehtävät sekä viankorjaukset.  Sähköasennustyöt sekä sähkövikakorjaukset kuuluvat myös työnkuvaasi. Tehtävään tullaan soveltamaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto taskustasi ja mielellään useamman vuoden työkokemusta. Pidämme etuna työkokemuksen kunnossapidon parista. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja omaat hyvän tilannetajun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta palvelupäällikkö Markku Aakko p. 050 5911 943 tai markku.aakko@caverion.com.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae työpaikkaa 15.8.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Jani Raatikainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 337 7959
jani.raatikainen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478661
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää