Huoltoasentaja automaattien huoltoon, PK-seutu
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme asiakkaalle huoltoasentajaa pakettiautomaattien huoltoon PK-seudulle

Työ sisältää mm. automaattien huolto- ja ylläpitotöitä sekä asennuksia. Työhön saa perehdytyksen. Hakijalta edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, vastuullista ja positiivistä asennetta työtä kohtaan. Työssä pärjätäkseen auttaa osaaminen / ymmärrys tekniikasta sekä asennustöistä. Työkohteet PK-seudun alueella. Töitä tarjolla alkuun osa-aikaisesti huoltojen ja asennusten mukaan, työsuhteen muuttuminen kokoaikaiseksi jatkossa on mahdollista.

Edellytämme hakijalta:

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- sujuvaa suomen kielen taitoa

- B-ajokorttia

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504661
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa