Huoltoasentaja automaatiotiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen teknisessä maailmassa? Haluaisitko osaksi hyväntuulista työyhteisöä, jossa lounastellaan yhdessä epäsäännöllisen säännöllisesti ja neuvojakin voi saada? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Etsimme sinua,

 

HUOLTOASENTAJA

 

vakituiseen työsuhteeseen osaksi pääkaupunkiseudun automaatiotiimiämme. Tehtäväsi tulevat pääosin olemaan rakennusautomaation huolto- ja kunnostustöitä, joita toteutat itsenäisesti. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat monipuolisia. Pääset työskentelemään nimetyissä asiakkuuksissa, jotka ovat isohkoja liike- ja tehdaskiinteistöjä sekä julkisia kiinteistöjä - et siis taatusti kyllästy samojen seinien tuijotteluun! Työaikasi on säännöllinen maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30, eli iltapäiväsi voit viettää harrastusten parissa.

 

Sinulta tulisi löytyä suoritettu automaatio- ja/tai sähköasentajan koulutus ja sen verran kokemusta alalta, että pystyt itsenäisesti ratkomaan työtehtäväsi ja tekemään vianhakua. Rakennustekniset piirustuksetkaan eivät tuota sinulle harmaita hiuksia. Tapaat päivittäin asiakkaita ja muita sidosryhmiä, joten arvostamme asiakaslähtöistä työskentelytapaa, myyntihenkisyyttä ja avoimuutta. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa. Tarvitset myös B-ajokortin ja oman auton.

 

Tervetuloa ammattitaitoisen ja persoonallisen tiimin jäseneksi! Vaikka työt tehdään itsenäisesti, niin tiimi on aina taustalla tukemassa. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Lisäksi huolehdimme sinusta tarjoamalla laajan työterveyshuollon ja kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja

 

Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa yksikön päällikkö Hanna Tervakankaalle +358 40 533 7469 (arkisin klo 15-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383611
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Oyj Lassila & Tikanoja Oyj (offre33666849.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki