Huoltoasentaja (automaatio)
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020
Tiimimme kaipaa vahvistusta ja etsimme nyt huoltoasentajaa Vantaalle. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vaihtuvissa ja mielenkiintoisissa asiakkuuksissamme pääkaupunkiseudulla. Työpäiväsi koostuvat rakennusautomaatiohuolloista, ohjelmointitöistä sekä vikakeikkojen hoidoista. Hae nyt ja liity mukaan Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla teet töitä alan huippuammattilaisten kanssa ja samalla myös oma ammattitaitosi kasvaa – sillä seura tekee kaltaisekseen. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme myös työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntatuki ja monipuoliset kuntosalipalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- ja automaatioalan koulutus. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Voit olla myös uraasi aloitteleva tekijä, sillä tulet työskentelemään kokeneen huoltocaverin matkassa. Innostut uuden oppimisesta ja palat halusta kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.  Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon ja omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen. Tehtävässä tarvitset omaa autoa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Mikko Huusko, p. 050 577 1860 tai sähköpostitse mikko.huusko@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.  

Hae tehtävää 25.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot