(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasentaja, automaatio-osaaja, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Nykyisen huoltoasentajamme siirtyessä asiantuntijatehtäviin haemme nyt kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa, vastuualueenaan tuotantoprosessien automaation logiikkojen asennus- ja kunnossapitotyöt.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi sisältää vuorotyötä sekä päivystystä.

Odotamme sinulta:
- Teknisen alan (automaatio) koulutusta. (ammatillinen, teknikko tai insinööri)
- PLC osaamista erityisesti Siemens ohjauksista (TIA Portal, Step 7, WinCC). Eduksi katsotaan myös osaaminen muista ohjelmointiympäristöistä.
- Osaamista verkko- ja väyläratkaisuista (mm. Profinet, Profibus)
- Eduksi on myös osaaminen konenäkösovelluksista, virtualisoinnista (VM ware) ja automaation tietokantasovelluksista.
- Oma-aloitteista työhön tarttumista ja vastuullista otetta työn tekemiseen, sekä ongelmanratkaisukykyä
- Hyvää tiimityöskentelykykyä
- Valmiutta joustaa työajoissa 

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan työsi sisältöön. Olet tärkeä osa vastuullista ja laadukasta kunnossapitoprosessiamme. 

Valiolla Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävistä: Kunnossapitovastaava Marko Roponen /puh. 050-384 0686 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevista tehtävistä. 

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.2.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Lapinlahden tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita sekä kuluttajapakattuja lastenruokia 63 milj. kg vuodessa. Tehdas työllistää n. 255 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Pääosa tuotannosta menee vientiin. Jauhetuotantomme on voimakkaassa kasvussa, toimitamme tuotteita laajasti erilaisiin elintarviketeollisuuden sovelluksiin maailman johtaville elintarvikeyrityksille. 


Hakusanat: työpaikat Lapinlahti, työpaikat Kuopio, työpaikat Savo, asentaja, automaatio, prosessit, kunnossapito, insinööri, teknikko