Huoltoasentaja Algol Technicsille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haluatko Lahden ykköspaikalle töihin? Etsitkö huoltoasentajan töitä monipuolisen laitekannan parista?

Etsimme nyt motivoitunutta ja osaavaa huoltoasentajaa asiakkaallemme Algol Technicsille. Työpiste sijaitsee Hartwallin tehtaalla Lahdessa.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työpäiväsi
Päivittäisessä työssäsi teet logistiikkapuolella laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä sekä asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Laitekanta sisältää esimerkiksi korkeatavarahissejä sekä kuljettimia. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on ma-pe klo 7.00-15.30. 
Jos haluat, voit työsi ohella osallistua viikonloppupäivystysrinkiin, joka sisältää vikakeikkoja ja puhelinkonsultaatiota. Korvaukseksi tästä saat TES:in mukaisen päivystysrahan sekä huoltoauton käyttöösi. Tämä on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Arvostamme

  • Sähköautomaatioalan koulutusta ja kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta
  • Osaamista tai halua oppia PLC- ja väylätekniikasta
  • Kone- ja sähködokumenttien lukutaitoa
  • Halua kehittyä alallasi ja löytää työnantajan, joka tukee sinua tavoitteessasi
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Algol Technicsistä saat vakavaraisen työnantajan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen ammattitaitoasi. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin, kuten vuorovastaavaksi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol tarjoaa lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ Algol Technicsillä juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatio, automaatio, teknikko, tekninen asentaja, teollisuussähkö, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, sähkökunnossapito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot