Huoltoasentaja Algol Technics Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2022

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Hämeenlinnaan huoltoasentajaa työskentelemään monipuolisissa huoltotehtävien parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.

Työnkuva:
Tulet työskentelemään muun muassa hyllystöhissien, nostureiden, henkilönostimien, nosto-ovien, työstökoneiden ja kuljettimien huoltojen parissa. Työtehtävä vaatii sähköalan koulutuksen, oikeaa asennetta ja sitoutumista. Työtehtävä sisältää päivystysvuoroja paikallisesti sopien. Työskentelypiste on kiinteänä asiakkaan tiloissa, ja työtä tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myöhäisemmän vuoron päättyessä noin klo 19-20 välillä.

Mitä odotamme sinulta?
- Teknisen alan koulutusta (esim. sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
- Paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön
- Halua kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi
- Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi
- Kokemus sähkövikojen korjaamisesta luetaan eduksi

Tarjoamme
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn monipuolisten työtehtävien parista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja sinulle halutaan tarjota mahdollisuus kehittyä myös vaativampiin tehtäviin hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla. Työssä ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-koordinaattori Camilla Lehto, puh. 040 516 9393 klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: huoltoasentaja, sähköasentaja, huolto, Hämeenlinna, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot