(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijöitä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Pohjois-Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme huoltoasematyöntekijöitä.


Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, liikenneaseman, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme vuokraa mm. autoja ja peräkärryjä. Huoltoasemalla toimii myös autopesula.


Työnkuvaan kuuluvat erilaiset huoltoaseman työt kuten

- asiakaspalvelu ja kassatyöt

- puhtaanapitotyöt (huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen)

- tuotteiden hinnoittelu, hyllytys ja järjestyksen ylläpito

- keittiön avustavat työt (tilausten vienti, vastaanotto ja tiskaus)

- muut huoltoaseman yleiset tehtävät


Etsimme henkilöä, jolla on

-  asiakaspalvelutaitoja

-  hygieniapassi (tai valmius suorittaa se)

-  reipas, ahkera, oma-aloitteinen ja luotettava ote työhön

- joustoa työaikojen suhteen


Keittiötyötaidot, kahvilatyöntekijän tai myyjän aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Anniskelupassi, ikärajapassi ja veikkausosaaminen on suuri plussa.  Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupan tai ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti kaikkina huoltoaseman aukioloaikoina. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen p. 050-4707377.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.