(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä
Neste Vantaa Tikkurila

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Bensaa, kaaroja, kahvia! Asiakaspalvelua, nakkisämpylöitä! Jos etsit osa-aikaista työtä huoltoasemalta, tässä on etsimäsi.

Etsimme huoltoasematyöntekijää kauppiasvetoisiin Neste K Vantaan Tikkurilan Keskukseen ja Neste K Vantaan Korsoon . Tarjolla on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään niin kassankäyttöä, hyllytystä kuin asiakaspalvelua. Toivomme, että olet tarpeen vaatiessa valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen. Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää työkokemusta osana kivaa tiimiä. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta on tehtävässä suurta hyötyä ja arvostamme myös veikkausmyynnin osaamista.

Töitä on tarjolla 20-35 h viikossa. Etsimme työntekijää puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Hommansa hyvin hanskaavalle tekijälle löytyy mitä todennäköisemmin myös jatkomahdollisuuksia.

Ai että kuulostaa hyvältä? Niin meistäkin! Hae paikkaa pian alla olevan linkin kautta, niin pääset pyöräyttämän työt käyntiin jo lokakuussa.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.