(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Neste Tuuloksen huoltoasemalle osa-aikaista huoltoasematyöntekijää monipuolisiin huoltoaseman tehtäviin. Palveluvalikoimaan kuuluu Neste kahvila-ravintola, Hesburger sekä uudenlainen pizzakonsepti Splizzeria. Tässä työssä tulet pääsääntöisesti keskittymään Hesburgerin työpisteeseen. Työkohde on valtatien varrella, joten työkohteeseen pääsee vain autolla.

Työnkuvaus:

Työvuorot ovat klo 08-22 välillä ja työtehtävät ovat monipuolisia mm. asiakaspalvelutehtäviä, kassatyötä, kuormien purkamista, puhtaanapitotehtäviä, ruoka-annosten valmistamista ja tiskistä huolehtimista yms. Työ alkaa mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla aluksi noin. 25h/vko ja tästä voidaan neuvotella vielä hakijan kanssa erikseen. Keväällä työtunnit lisääntyvät. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi

- Ulospäinsuuntautunutta asennetta

- Valmiutta toimia hektisessä työympäristössä

- Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen työtehtäviin ja kattavan perehdytyksen 

- värikkään työympäristön, jossa taatusti tulee oppimaan jotain uutta

- iloiset ja energiset työkaverit

Hakuprosessi:

Jos työtehtävä kiinnostaa, niin jätä hakemusta kotisivujemme kautta ja otamme yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452