(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä Vantaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Etsimme vakituista huoltoasematyöntekijää Vantaalle lähelle Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Työtehtävät:

Huoltoasematyöntekijä toimii vuorossa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Työ sisältää muun muassa kassatyöskentelyä, pikaruoan valmistusta, kuormanpurkua, siivoustehtäviä ja muita asiakaspalvelutöitä. 

Työvuorot sijoittuvat arkisin 05-22 välille ja la sekä su 8-16 välille. 

Odotamme sinulta:

Hakijalta odotamme iloista palveluasennetta, asiakaspalvelutaitoja ja ahkeruutta. Työ saattaa olla ajoittain kiireistä, joten välillä hektinen työympäristö ei ole sinulle ongelma. Toivomme, että sinulla on auto käytössä, koska aamuvuoroihin ei arkisin ole mahdollista päästä julkisilla. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työympäristön ja paljon tunteja, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä asiallisen palkan (mara tes). Mahdollisuus rekrytoitua tilaajayritykseen sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi

Jos olet etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

Avainsanat: huoltamo, huoltoasema, kaupan-ala, Vantaa, työpaikka