(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä Teboilille
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Oletko iloinen ja aurinkoinen persoona ja koet asiakaspalvelutyön omaksesi? Oletko kiiretilanteissa kuin kotonasi ja selvität tilanteen kuin tilanteen hyvällä asenteella ja hymy kasvoillasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Asiakkaamme Teboil etsii huoltoasematyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Tuiran toimipisteelleen. Huoltoasema tarjoaa asiakkailleen autojen huolenpidon lisäksi autojen omistajille taukopaikan maistuvan pikaruuan tai pullakahvien kera.

Huoltoasematyöntekijänä vastaat kaikista aseman yleisistä työtehtävistä asiakaspalvelusta kassatyöskentelyyn, pikaruokien valmistuksessa avustamiseen sekä yleisestä siisteydestä huolehtimiseen. Aiempi kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä työssä pärjäämiseen on motivoitunut asenne ja asiakaspalveluhenkinen työskentelyote. Työssä vaaditaan hygieniapassi, mutta ethän jätä hakemusta laittamatta, mikäli se sinulta vielä puuttuisi?

Työvuorot ajoittuvat huoltoaseman aukioloaikojen mukaisesti. Työtunteja on tarjolla vähintään 20h/viikko. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Olit sitten alan konkari tai alasta kiinnostunut tekijä, jätäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.amiko.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.