Huoltoasematyöntekijä, Teboil Tuira Oulu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021
Meillä StaffPointilla on nyt haussa TEBOIL Tuira Ouluun huoltoasematyöntekijä, joka huoltaa autoja ja ihmisiä! Haluaisitko sinä päästä osaksi mahtavaa työyhteisöä ja huolehtimaan siitä, että asiakkaille välittyy lämmin tunnelma juuri sinun palvelutapahtumastasi? Saat ympärillesi TEBOIL-perheen sekä rutkasti kallisarvoista työkokemusta.

Haemme nyt TEBOIL huoltoasemalle Ouluun HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Huoltoasematyöntekijän työnkuvaan kuuluu kaikki huoltoaseman tehtävät, kuten asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, myymälän siisteydestä huolehtiminen, kuorman purku ja hyllytys sekä kahvilapuolen toiminnot sekä myös tarvittaessa avustavat tehtävät keittiössä.

Työtunteja on tarjolla 20-37,5h/viikossa ja työtä tehdään huoltamon aukioloaikojen puitteissa. Työsuhteessa noudatetaan Kaupan TES palkkausta (11,91€/h - 12,67€/h kokemusvuosien mukaan + ilta- ja viikonloppulisät). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille alkaen heti ja sopimus tehdään toukokuun 2022 loppuun saakka. Jatkomahdollisuuksia tämänkin jälkeen on.


Edellytämme sinulta

Hyvää priorisointikykyä, sillä työtehtäviä voi olla monia saman aikaisesti
Mahdollisuutta tehdä kaikkia liikenneaseman työvuoroja
Kykyä työskennellä vilkkaassa työympäristössä
Halua puhaltaa yhteen hiileen tiimin kanssa
Hygieniapassia ja 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Työtehtävät ovat monipuoliset, joten takaamme, että tulet kehittymään ja saamaan moniulotteisia työkaluja työuraasi varten. Tämä työtehtävä valmentaa sinut asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja saat takataskuusi multitalentin pätevyyden, jolta ei mene sormi suuhun pienimmästäkään haasteesta.


Arvostamme

Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin
Aiempaa kokemusta kahvilasta, pikaruokaravintolasta tai kaupan alan kokemusta
Uudistushalukkuutta ja kykyä tuoda kehitysehdotuksia rohkeasti ilmi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista, älä siis jätä hakemuksen tekemistä huomiselle vaan kirjoita meille jo tänään!

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot