Huoltoasematyöntekijä Teboil Kivihovi, Suomusjärvi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021
Etsimme Teboil Kivihoviin HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ. Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen ja työtunteja on vähintään 30h/vko.

Aikaisempi kokemus kaupan tai ravintolan puolelta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me perehdytämme työtehtäviin. Asenne ratkaisee!

Huoltoasematyöntekijän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti kaikki ravintolapuolen asiakaspalvelutehtävät, kuten kassatyöskentely, annosten pöytiin vienti ja asiakaspalvelu, astiahuolto sekä satunnaisesti myös myymälän puolen kassatyö. Huolehdit myös työympäristön viihtyvyydestä ja siisteydestä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työsuhteessa noudatetaan MaRaVa TES palkkausta (10,36 €/h - 11,57 €/h kokemusvuosien mukaan + ilta- ja viikonloppulisät). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua
Hyvää priorisointikykyä ja kykyä työskennellä vilkkaassa työympäristössä, sillä työtehtäviä voi olla monia samanaikaisesti
Halua puhaltaa yhteen hiileen tiimin kanssa
Hygieniapassia
18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät, joten takaamme, että tulet kehittymään ja saamaan moniulotteisia työkaluja työuraasi varten. Tämä työtehtävä valmentaa sinut asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja saat takataskuusi multitalentin pätevyyden, jolta ei mene sormi suuhun pienimmästäkään haasteesta
Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja uralla etenemiseen


Arvostamme

Asiakaspalvelutaitoja
Aiempaa ravintolan tai kaupan alan kokemusta
Mahdollisuutta sitoutua työtehtävään pidemmäksi aikaa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Jätä hakemus pikaisesti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota!


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot