(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä, Neste Häijää (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Asiakkaamme Häijään Neste tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia palveluja vaativallekin kuluttajalle. Palveluihin kuuluvat ravintola-, kahvila- sekä myymälätuotteet ja muun muassa tilat rahtareille sekä kokoustilat ryhmille. Liikenneasema on avoinna kesällä ympäri vuorokauden ja muina vuoden aikoina klo 05-24.

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ

erilaisiin huoltamotehtäviin sekä Hesburger- että Kotipizza -tehtäviin. Tehtävät sisältävät kassatyöskentelyn lisäksi myös muita monipuolisia liikenneaseman töitä sekä osittain myös keittiötöitä. Toivomme hakijalta esimerkiksi kaupallista tai keittiöpuolen koulutusta sekä hieman kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Kyseessä on aluksi osa-aikainen tehtävä, jossa on kuitenkin hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa. Oma auto helpottaa kulkemista töihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa työpaikassa hyvässä työporukassa, täytäthän hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimistollemme arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.