(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä monipuolisiin tehtäviin Ouluun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme Ouluun, Neste Hiiroseen, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta huoltoasematyöntekijää

Työ sisältää monipuolista asiakaspalvelua. Kassatyöskentelyn lisäksi ruoanvalmistukseen liittyviä tehtäviä kuten pizzan tekoa, burgereita sekä ruokatuotteiden esille asettelua ja yleisestä siisteydestä vastaamista.

Tehtävä on osa-aikainen 100-150 h/kk, työvuorot sijoittuvat klo 6 – 21.15 välille.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa kokemusta pizzanpaistosta
  • Veikkaus -myynnin ja kassatyöskentelyn kokemusta
  • Reipasta asiakaspalveluasennetta sekä ripeää otetta työtehtäviin
  • Vastuunottokykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Mahdollisuutta tehdä töitä kaikkina aseman aukioloaikoina
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Hygieniapassia

 Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn vilkkaassa työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innostavan ja osaavan tiimin tuella.

Hakuaika päättyy 16.9.2018. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n välille. Myöhemmin mahdollista siirtyä yrityksen palkkalistoille.

Palkkaus on kaupanalan TES mukainen.

Kiinnostuitko? Laita ihmeessä hakemus tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16, Outi Orajärvi, puh. 050-3055 106, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Oulu.

Jättäessäsi hakemuksen, kerro myös muutamalla lauseella itsestäsi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.