(Poistunut julkaisusta)

Huoltoasematyöntekijä (kesätyö) (Kyrö)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Huoltoasema Pajula & Salmi Oy (St1 Pöytyä Kyrö) etsii nyt kauttamme HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin.

Työnkuvaan sisältyvät kaikki huoltoaseman yleiset työtehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, ruokien valmistaminen ja huoltoaseman siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi muut huoltoaseman päivittäiseen toimintaan liittyvät tehtävät ovat mahdollisia. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen kassatyöskentelystä sekä perusymmärryksen helpohkojen pikaruokien valmistamisesta. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista, reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta sekä luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssä tarvitaan hygieniapassia, mutta siihen voidaan myös kouluttaa. Työt alkavat kesäkuun puolivälissä ja jatkuvat elokuulle. Työvuorot ovat arkisin ja lauantaisin huoltoaseman aukioloaikoina klo 6–20 välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja haastattelut aloitetaan heti. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Puhelintiedustelut arkisin klo 9–16.