Huoltoasematyöntekijä, keikkatyö, Teboil pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021
TEBOIL on avannut keväällä 2020 uudistetut huoltoasemat Kauniaisiin ja Tammistoon ja meillä StaffPointilla on nyt haussa tiimiin lisävahvistuksena huoltoasematyöntekijä, joka huoltaa autoja ja ihmisiä! Haluaisitko sinä päästä osaksi mahtavaa työyhteisöä vasta remontoituihin, moderneihin ympäristöihin ja huolehtimaan siitä, että asiakkaille välittyy lämmin tunnelma juuri sinun palvelutapahtumastasi? Saat ympärillesi TEBOIL-perheen sekä rutkasti kallisarvoista työkokemusta.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun TEBOIL huoltoasemille

HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN

Huoltoasematyöntekijän työnkuvaan kuuluu kaikki huoltoaseman tehtävät, kuten asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, myymälän siisteydestä huolehtiminen, kuorman purku ja hyllytys sekä kahvilapuolen toiminnot sekä myös tarvittaessa avustavat tehtävät keittiössä. Lisäksi avustat kampanjoissa laittamalla kampanjatuotteita ja -materiaalia paikoilleen.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla huoltoasemien tarpeiden mukaan ja työvuorot tulevat sijoittumaan aukiolojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Työsuhteessa noudatetaan MaRaVa TES palkkausta (10,36 €/h - 11,57 €/h kokemusvuosien mukaan + ilta- ja viikonloppulisät). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Hyvää priorisointikykyä, sillä työtehtäviä voi olla monia saman aikaisesti
Avointa mieltä, sillä työtehtäviä voi olla laidasta laitaan
Kykyä työskennellä vilkkaassa työympäristössä
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Hygieniapassia ja 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Työtehtävät ovat monipuoliset, joten takaamme, että tulet kehittymään ja saamaan moniulotteisia työkaluja työuraasi varten. Tämä työtehtävä valmentaa sinut asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja saat takataskuusi multitalentin pätevyyden, jolta ei mene sormi suuhun pienimmästäkään haasteesta
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja uralla etenemiseen


Arvostamme

Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin
Aiempaa kokemusta kahvilasta, pikaruokaravintolasta tai kaupan alan kokemusta
Uudistushalukkuutta ja kykyä tuoda kehitysehdotuksia rohkeasti ilmi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot