Huolto-/saumaustyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

Oletko rakennusalan alkava ammattilainen, tai onko sinulla kokemusta saumauksista? Miltä kuulostaisi vakituinen työ vaihtelevissa kohteissa? Meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme HUOLTO-/SAUMAUSTYÖNTEKIJÄÄ pääkaupunkiseudulle. Tuleva työnantajasi on kovalla vauhdilla kasvava yritys, joka toteuttaa pääasiassa kylpyhuoneiden sekä muiden laatoitettujen tilojen huoltoja ja nanopinnoituksia avaimet käteen -periaatteella ja toimii yli 2000 kohteen kokemuksella; tarjolla on siis paikka osaavassa yrityksessä!

Työtehtäviisi kuuluu silikoni- ja laattasaumojen vaihtotyöt eri asiakaskohteissa. Aikaisempi työkokemus rakennusalalta tai saumausten parista on plussaa, muttei välttämätöntä; saat kattavan koulutuksen työhösi, joten ahkera ja oma-aloitteinen asenne on kultaakin kalliimpaa! Toivomme sinun myös omaavan rautaisen asiakaspalveluasenteen, sillä tulet olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa päivittäin. Työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, joten B-ajokortti on välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse, sillä kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä tehdään arkisin klo 8-18 välillä. Rekrytoidut suoraan asiakkaamme kirjoille: tarjolla on vakituinen työ, missä pääset kehittymään alan ammattilaisena! Tehtävän aloituspalkka on 13 €/h, mitä on mahdollista korottaa osaamisesi ja kehittymisesi mukaan.

Miltä kuulostaa? Mikäli uskot olevasi etsimämme tyyppi, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528130
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Asiakaspalvelu, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa