Huolto-/projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020
Haluatko toteuttaa itsenäisesti korjausrakentamishankkeita? Etsitkö vastuullista työnantajaa? Korjaustekniikka tiimimme etsii sinua - uraasi aloittelevaa ammattilaista tai jo pidempään alalla toiminutta osaajaa. Tärkeintä meille on motivaatio ja sitoutunut asenne työntekoon.

Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi sekä osaamisestasi. Meille työntekijät ovat tärkeitä ja kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoammekin säännöllistä koulutusta tehtävissäsi, liikunta- sekä lounasetuja sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Projekti-/huoltopäällikkö toteuttaa itsenäisesti korjausrakennushankkeita pääkaupunkiseudun alueella. Monipuoliseen tehtävään kuuluu urakoiden ja projektien tarjouslaskenta, suunnittelu, vetovastuu sekä työnjohtotehtävät. Tulet toteuttamaan eri kokoisia korjausrakentamisen projekteja niin kiinteistöyhtiöille kuin suuryrityksillekin.

Menestyt tehtävässä yrittäjähenkisyydellä sekä hyvillä kommunikaatiotaidoillasi. Sinulta odotamme soveltuvaa koulutusta kuten rakennusmestari tai rakennusinsinööri, sekä kokemusta korjausrakentamisen alalta. Katsomme eduksesi joustavan ja itsenäisen työotteen sekä nuhteettoman taustan (turvaselvitykset). Perehdytämme tehtävään ja tuemme kehittymistäsi urapolullasi Caverionissa huolto- ja projektipäällikkönä. Työn liikkuvuuden takia oma auto on etu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Tuomo Väyrynen, p. 040 754 4822. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1

Hae tehtävää 14.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot