(Poistunut julkaisusta)

Huolto-/projektipäällikkö korjausrakentamisen projekteihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Haluatko toteuttaa itsenäisesti korjausrakentamishankkeita? Etsitkö vastuullista työnantajaa? Korjaustekniikka tiimimme etsii sinua - uraasi aloittelevaa ammattilaista tai jo pidempään alalla toiminutta osaajaa. Tärkeintä meille on motivaatio ja sitoutunut asenne työntekoon.

Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi kilpailukykyisen palkan, lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mahdollisuuden työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa ja säännöllistä lisäkoulutusta tehtävissäsi. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projekti-/huoltopäällikkö toteuttaa itsenäisesti korjausrakennushankkeita pääkaupunkiseudun alueella. Monipuoliseen tehtävään kuuluu urakoiden ja projektien tarjouslaskenta, suunnittelu, vetovastuu sekä työnjohtotehtävät. Tulet toteuttamaan eri kokoisia korjausrakentamisen projekteja niin kiinteistöyhtiöille kuin suuryrityksillekin.

Menestyt tehtävässä yrittäjähenkisyydellä sekä hyvillä kommunikaatiotaidoillasi. Sinulta odotamme soveltuvaa koulutusta kuten rakennusmestari tai rakennusinsinööri, sekä kokemusta korjausrakentamisen alalta. Katsomme eduksesi joustavan ja itsenäisen työotteen sekä nuhteettoman taustan (turvaselvitykset). Perehdytämme tehtävään ja tuemme kehittymistäsi urapolullasi Caverionissa huolto- ja projektipäällikkönä. Työn liikkuvuuden takia oma auto on etu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Tuomo Väyrynen, p. 040 754 4822 tai huoltopäällikkö Heikki Närhi, p. 050 352 7702 heikki.narhi@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.