(Poistunut julkaisusta)

Huolto-osaston asiakaspalvelija
Verkkokauppa.com

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Huolto-osaston asiakaspalvelija, Helsinki

Etsimme Jätkäsaaren myymälän huolto-osastolle positiivista ja oma-aloitteista kokoaikaista työntekijää palvelemaan asiakkaitamme huoltoasioissa!

Huollossa toimiva tiimimme tehtäviin kuuluu varmistaa, että tuotteisiimme liittyvien ongelmien ilmaantuessa asiakkaamme saavat nopeaa ja vaivatonta palvelua huolto-asioissa. Tiimimme toimii suoraan asiakasrajapinnassa vastaanottaen tuotepalautuksia sekä tarjoten tarvittaessa teknistä tukea. Tehtävässäsi varmistat onnistuneen asiakaskohtaamisen ja parannat asiakaskokemusta huoltopisteellämme, joka on tärkeä osa palveluketjuamme ja viimeistelee asiakaspalvelumme.

Osastolla työntekijöillämme on pitkiä työsuhteita, ja ihmiset viihtyvät meillä avoimen ja rennon työskentelykulttuurin ansiosta. Asiakkaamme kohtaamme kuitenkin ammattimaisesti ja kunnioittavasti. Saat perehdytyksen tehtävääsi, jonka lisäksi meillä on kokenut porukka taustalla tukemassa työskentelyäsi. Tehtävässä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta elektroniikasta ja tuotevalikoimastamme, joten mikään päivä ei ole samanlainen.

Tarjoamme sinulle:

  • Rennon työilmapiirin, jossa saat tueksesi avoimet ja mukavat kollegat sekä reilut esimiehet
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi
  • Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen
  • Hyvät henkilöstöedut

 

Toivomme, että sinulla on:

  • Asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta kohdata asiakkaamme sekä kollegasi
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen taito

 

Aiempi asiakaspalvelukokemus ja venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli rooli huolto-osastollamme herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen mikko.dunderfelt@verkkokauppa.com ja jari.rekonen@verkkokauppa.com mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme, että avaat hakemuksessasi miksi haluaisit työskennellä kolleganamme ja mitä sinä voisit tarjota huolto-osastolle omalla osaamisellasi ja persoonallasi. Lisätietoja tehtävästä antavat Mikko Dunderfelt ja Jari Rekonen.