(Poistunut julkaisusta)

Huolto-operaattori
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme komponenttikokoonpanon kunnossapitotiimiimme huolto-operaattoria vastaamaan laitteiden kunnossapidosta. Huolto-operaattorin työ sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten automaattisten testauslaitteiden ennakkohuoltoa, tuotannossa olevien laiteongelmien ratkaisua sekä tuotantoympäristön jatkuvaa parantamista. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti päivä- ja iltavuorossa.


Olet kiinnostunut työskentelemään kunnossapidon tehtävissä, tehtävässä on eduksi jos sinulla on työkokemusta teknisistä tehtävistä tuotantoympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten kone-, automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan painottuva tekninen koulutus. Olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Viihdyt tuotantoympäristössä ja olet joustava ja aktiivinen. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Kokemus puhdastilatyöskentelystä /puolijohdeteollisuudesta on etu.


Tarjoamme sinulle laaja-alaisen kunnossapidon tehtäväkentän huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissä.


Lisätietoja tehtävästä Christian Lauren, 050 547 0974 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com sekä Timo Salmi (9. -16.1.), 040 5742070.


Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 4.2. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.