(Poistunut julkaisusta)

Huolto-operaattori
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme komponenttikokoonpanon kunnossapitotiimiimme huolto-operaattoria vastaamaan laitteiden kunnossapidosta. Huolto-operaattorin työ sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten automaattisten testauslaitteiden ennakkohuoltoa, tuotannossa olevien laiteongelmien ratkaisua sekä tuotantoympäristön jatkuvaa parantamista. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti päivä- ja iltavuorossa.

Olet kunnossapidon ammattilainen, jolla on vähintään muutaman vuoden työkokemus teknisistä tehtävistä tuotantoympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten kone-, automaatiotekniikkaan tai elektroniikkaan painottuva tekninen koulutus. Olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Viihdyt tuotantoympäristössä ja olet joustava ja aktiivinen. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Kokemus puhdastilatyöskentelystä /puolijohdeteollisuudesta on etu.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen kunnossapidon tehtäväkentän huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8:00 - 9:00 Christian Lauren, p. 050 547 0974 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 13.8.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com