Huolto- / kalusteasentaja, Pirkanmaa
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2021

Haemme asiakkaalle huolto- / kalusteasentajaa Pirkanmaan alueelle

Asentajan työnkuvaa kuuluu pakettiautomaattien asennuksia, huoltoja ja muita ylläpitotöitä, sekä toimisto-, julkitila- ja varastokalusteiden asennuksia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asennus- / rakennusalasta tai sinulla on muuten ymmärrys asennustöistä ja työkalut ovat tuttuja. Hakijalta edellytämme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, vastuullista ja positiivistä asennetta työtä kohtaan. 

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, mutta työkohteita saattaa olla myös muualla joten matkustusvalmiutta odotetaan. Työajot suoritetaan asiakkaan autolla, jossa tarvitaan vähintään B-ajokorttia. Työhön saa hyvän perehdyksen ja asianmukaiset työkalut. 

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot