(Poistunut julkaisusta)

HUOLTO- JA VARAOSANEUVOJA
NIBE Energy Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2018

NIBE Energy Systems Oy, hakee nyt
huolto- ja varaosaneuvojaa
TEKNISEEN ASIAKASPALVELUTIIMIIN

Etsimme sinua, asiakaspalveluhenkistä henkilöä, opastamaan ja neuvomaan asiakkaitamme NIBE-tuotteiden huoltoon ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.
Asiakkaitamme ovat tukkuliikkeet sekä LVI -alan asennus- ja huoltoliikkeet sekä lämpöpumppujen käyttäjät.

Tehtävässäsi toimit asentajien ja loppukäyttäjien tukena, tavoitteena varmistaa huollon toimivuus ja varaosatoimitusten sujuvuus:
- opastat ja neuvot tuotteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä (tekninen neuvonta)
- otat vastaan varaosatilauksia ja ohjaat sekä opastat asiakkaitamme huoltoliikkeen valinnassa
- ylläpidät ja varmistat tuote- ja hintatiedot varaosarekisteriimme

Toivomme, että olet aktiivinen ja palveluhenkinen. Innostut ja motivoidut asiakaspalvelutilanteista. Haluat ratkaisuillasi vaikuttaa siihen, että asiakkaamme saavat toimittamistamme laitteista täyden hyödyn.

Sinulla on tekninen koulutus ja mielellään kokemusta teknisen huollon ja varaosatoimitusten parissa. Olet työssäsi tarkka ja pitkäjänteinen.

Annamme sinulle NIBE-tuotekoulutuksen, jotta voit tarjota asiakkaillemme oikeita ratkaisuja ja toimia aktiivisena tiedonvälittäjänä.

NIBE on kansainvälinen yritys. Siksi edellytämme sinun tulevan toimeen myös englannin ja/tai ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle innostavan mahdollisuuden toimia lämpöpumppujen merkittävän valmistajan ammattilaisten tiimissä. NIBEn työntekijänä olet mukana alan kehityksen kärjessä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kiinteän kuukausipalkan kilpailukykyisine etuineen.

Rekrytoinnissa meitä avustaa CVplus Consulting Oy (www.cvplus.fi), ja lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 0500 495230 / Staffan Frankenhaeuser.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si yhtenä tiedostona sähköpostin liitteenä merkillä ”NIBE HUOLTO” osoitteella haku@cvplus.fi viimeistään tiistaina 13.3.2018